alle kategorier

Nytårs nyt marked|JWELL-folk tog til Egypten for at deltage i den internationale plastudstilling PLASTEX2022

Tid: 2022-01-28 Hits: 6

I begyndelsen af ​​det nye år er tempoet i JWELLs udvikling af det internationale marked ikke stoppet. JWELLs internationale forretningsteam tog afsted igen til Kairo, Egypten, deltager i PLASTEX2022, Egypt International Plastics Exhibition den 9.-12. januar 2022 (stand: E21, Hal 1), det åbner et vigtigt kapitel i JWELLs bestræbelser på at udvide oversøiske markeder i 2022 !

1

PLASTEX-udstillingen er blevet afholdt med succes i 17 sessioner og er en af ​​de største plastindustrimesser, der afholdes hvert år i Mellemøsten og Nordafrika, Egypten og dets omkringliggende markeder er også et af nøglemarkederne for JWELL at udvikle, JWELL deltog aktivt i udstillingen med mange produkter såsom plader, rør, profiler, film og hule produkter, hvilket tiltrak mange nye og gamle kunder til at komme for at forhandle og rådføre sig. Gennem professionel forklaring og kommunikation på stedet, dybdegående forhandling med nye og gamle kunder, det har udvidet indflydelsen fra JWELL Machinery i Egypten og de omkringliggende markeder og har bygget en fremragende platform for yderligere dybdegående ekspansion af Mellemøsten og hele det afrikanske marked; Samtidig vil vi gennem denne udstilling yderligere forstå og komme tættere på Egypten og endda hele markedet i Mellemøsten og Nordafrika. Under udstillingen blev JWELL-folks flittige, ærlige måde at gøre tingene på og professi onal servicekoncept blev meget rost af de besøgende på stedet, hvilket viser charmen ved JWELL-mærket!

2

3

Vi har deltaget i Egypt Plastics Exhibition i mange år. Fremme og etablering af mærket er en langsigtet og vedvarende proces. JWELL-folk tror fuldt og fast på dette. Derfor vil vi Jwell-folk, selv i et så alvorligt øjeblik af epidemien, så længe forholdene tillader det, fortsætte med at udveksle ideer ansigt til ansigt med partnere fra hele verden, hvilket giver kunderne tilstrækkelig tillid .Vores personlige erfaring på denne udstilling er, at strømmen af ​​mennesker på udstillingen faktisk er faldet, men vi mener, at sådan en strøm af mennesker stadig er god under epidemien. Vi mødtes også med partnere fra hele verden som planlagt, og vi mødte mange på standen. Gamle kunder lader også flere nye venner vide JWELL. Vi vil huske alle møderne på udstillingen, hver "dig", der træder ind i Jwell-standen, vil give os mere interaktion og nærhed.

4

5

Vi siger altid, født under det røde flag, vokse i forårsbrisen, alle øjne er på scenen. Men det er virkelig ikke let at gøre dette. Virksomheden giver også en scene for hver ung person til fuldt ud at vise sig selv, jeg håber, at alle kan sprede deres vinger og flyve. Bag de stille år indgraverede de fodsporene på deres bestræbelser på at udvide det oversøiske marked for JWELL. Disse "smukkeste retrograder" " demonstrerede fuldt ud JWELLs kampånd om at "at kunne udholde strabadser og kampe" og dens fremragende kvalitet, at jo sværere det er, jo mere fremadrettet er det.

6

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom