alle kategorier

Plasteurasia Tyrkiet 2021 sætter sejl - JWELL Riding the Wind and Waves Against the Trend

Tid: 2022-01-28 Hits: 8

jpg1

Tiden flyver, og 2021 slutter. Den 1. december åbnede den 30. Plasteurasia på Istanbul International Exhibition Centre.
Effekten af ​​epidemien har givet internationale udvekslinger et betydeligt slag, hvilket især har afskrækket mange virksomheder, der planlægger at deltage i oversøiske udstillinger. Men på dette vigtige tidspunkt er Jwell-medarbejdernes fodspor på verdensscenen aldrig stoppet. Under den vanskelige situation, at de fleste af de indenlandske virksomheder er forhindret i at deltage i udstillingen, går Jwell-medarbejderne imod trenden og tager initiativ til at angribe. Formand He Haichao førte igen nogle af de indenlandske salgseliter og det oversøiske salgsteam til at overvinde vanskelighederne og tog til Tyrkiet for at deltage i udstillingen personligt. Vi udvekslede ideer med kunder ansigt til ansigt på stand 1002 i hal 10, vedligeholdt eksisterende kunder og mødte nye, bragte tilstrækkelig tillidsstøtte til kunderne og demonstrerede, at Jwell er i stand til at opfylde kundernes behov konstant.

jpg2

jpg3

jpg4

jpg5

Under epidemien lavede vores idriftsættelsesteknikere forskellige planer om at rejse til forskellige lande og tage til udlandet for at idriftsætte udstyr under forudsætningen af ​​god epidemiforebyggelse. På nuværende tidspunkt er fem ingeniører i Tyrkiet til idriftsættelse af vores kunders udstyr. Det er takket være den fælles indsats fra disse fremragende medarbejdere og deres enestående serviceevner, at JWELL-mærket har opnået et godt ry, hvilket resulterer i stigende ydeevne og øget markedsandel, hvilket hjælper JWELL-mærket med at komme videre på det internationale marked. Under udstillingen kom mange oversøiske agenter og kunder til vores stand for at konsultere og nåede foreløbige samarbejdsintentioner med internationale kunder.
Gennem årene har branchens topudstillinger aldrig været uden Jwell-ansatte. JWELL har demonstreret sit stærke udviklingsmomentum over for oversøiske virksomheder. Hver gang vi udstiller, er JWELL-produkterne særligt iøjnefaldende. Med udgangspunkt i hvert eneste K-show, Chinaplas, NPE og andre store internationale udstillinger konkurrerer JWELL med verdensberømte virksomheder. Med den stærke tekniske styrke og innovationsevne er JWELL anerkendt af flere og flere virksomheder i verden og har taget et solidt skridt for yderligere at åbne det internationale marked og opbygge internationaliseringens kernekonkurrenceevne.

jpg6

jpg7

jpg8

jpg9

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom