alle kategorier

JWELL Mød dig på Ruslands internationale gummi- og plastudstilling Interplastica2022

Tid: 2022-01-28 Hits: 3

1

Selvom internationale rejser stadig er begrænset, kan epidemien ikke stoppe JWELLs stærke vilje til at udforske det internationale marked og øge mærkets internationale indflydelse. 25.-28. januar 2022, JWELL Foreign Trade Team(Byron Liu、Dima Huang、Spencer Zheng、Victor Fang、Victoria、Vera ) tog til Moskva for at deltage i den 24. Ruslands internationale gummi- og plastudstilling Interplastica2022(stand:2.1D29), det er den seneste måned siden JWELLs udenrigshandelspersonale har deltaget i Turkey International Oak og Plastic Exhibition, Egypt International Oak og Plastic Exhibition, og gjorde endnu en smuk optræden på det internationale professionelle marked!

2

Om vinteren i Rusland flyver sneen, i Moskvas internationale gummi- og plastpavillon samledes JWELL og købere fra hele verden, og forhandlingsstemningen var meget harmonisk. Denne udstilling er en stor professionel udstilling af plastindustrien i Rusland og de omkringliggende områder, som JWELL deltager hvert år, Interplastica er en vigtig platform for vores langsigtede partnerskab i Rusland såvel som i de østeuropæiske lande. Hovedformålet med vores besøg denne gang er at have noget interaktion med kunderne her, på grund af epidemien plejede vi at være online, men nu kommer vi aktivt til webstedet for at få direkte kontakt med kunderne ansigt til ansigt, gennem professionel forklaring og kommunikation på stedet, dybtgående forhandlinger med nye og gamle kunder, give dem nok tillid, viser, at JWELL-folk har evnen til konstant at imødekomme kundernes behov, så de kan se vores super værdifulde produktværdi og professionelle tjenester.

3

4

5

6

7

Under udstillingen havde de fleste af de kunder, der kom til stedet, meget klare mål, og de kunne også tale med dig om nogle samarbejdsplaner for projektet meget præcist. Vi sendte også en øjeblikkelig video af den stabile drift af feltudstyret gennem kundefabrikken, og kunden var meget tilfreds, nye og gamle kunder på udstillingsstedet var vidne til mærket og styrken af ​​JWELL, gamle kunder offentliggjorde spontant og promoverede for os gratis, for at gøre JWELL-mærket smukkere og lysere, pragmatiske russere har givet tommelfingeren op, og nye kunder har nået samarbejdsintentioner! Med sådan en partner tror vi på, at JWELL vil fortsætte med at skinne på verdensscenen.

8

9

10

Årene går, himlen belønner flid. Bag din uselviske dedikation er dine pårørendes uomvendelige støtte og forståelse. Alle medarbejdere i virksomheden siger "Tak for dit hårde arbejde!" og hilser de mest hjertelige og høj respekt!
Tak igen for de "smukkeste retrograder", som blev på scenen i udlandet under epidemien.
Jeg ønsker jer alle godt helbred og et lykkebringende Tigerår!

11

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom