alle kategorier

Hver gang vi mødes, er vi en begivenhed

Tid: 2022-01-28 Hits: 4

2021 China Sustainable Plastics Exhibition vil blive afholdt den 3. november 2021 i Nanjing International Expo Center (nr. 300 Jiangdong Middle Road, Jianye District, Nanjing). Vi glæder os til dit besøg og vejledning!

1

2

3

4

Ved denne lejlighed udstillede vores virksomhed en række produkter af nedbrydeligt specialmodifikationsudstyr såsom parallelt dobbeltskrueekstruder med ultrahøjt drejningsmoment, PLA-nedbrydelig tre-rullet kalender, fire co-ekstruderingsenheder og hulstøbemaskineserier, som hver især har specifikke anvendelsesområder og hver har fremragende ydeevne og stabil kvalitet. Med et stærkt serviceteam til at forklare og dele de forskellige anvendelser af bionedbrydelig plast på stedet, førte Jwell Machinery plastmaskineindustrien med nye materialer, nye teknologier og nyt udstyr.

5

6

7

8

I dag er udstillingens første dag, vi byder dig velkommen til at komme til vores stand for at sidde, udveksle dine behov, dele nogle af dine ideer. Eller kom her for at se gamle venner og møde nogle nye venner. Eller du er bare træt af udstillingen og kommer for at slappe af. Vi laver en kop varm te eller kaffe til dig, passerer varmen fra Jwell, oplever Jwells professionelle, betænksomme og omhyggelige service.

9

10

11

12

Udstillingen er kun lige begyndt, og vi er sikre på, at der kommer mere i de næste dage. Velkommen til vores stand på Nanjing International Expo Centre, Hall 4 i Jwell Machinery stand. Vi ses snart!

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom