alle kategorier

Mr. He Shijun, grundlæggeren af ​​JINHAILUO, besøgte ZHOUSHAN JWELL Screw&Barrel Co.,LTD.

Tid: 2022-07-20 Hits: 41

1

For nylig gik Mr. He Shijun, grundlæggeren af ​​JWELL, til frontlinjen af ​​værkstedet hos ZHOUSHAN JWELL Screw&Barrel Co., LTD., ledsaget af Pu Junhui, vicepræsident for produktion, og Sha Juhua, direktøren for den omfattende ledelsesafdelingen, for at besøge personalet, der stadig kæmper i frontlinjen i den høje temperatur og varme. Han observerede og guidede skrueproduktionsarbejdet på stedet. Tak til frontlinjemedarbejderne for deres enorme indsats for at levere produktionsopgaver til tiden. Han opfordrede alle til at være opmærksomme på sikkerheden og gøre et godt stykke arbejde med at forebygge hedeslag og samtidig styrke de normaliserede forebyggelses- og kontrolforanstaltninger for epidemien.

2

I de sidste 40 år er Zhoushan Screw&Barrel vokset ud af ingenting og dannet sin egen fraktion og har udviklet sig til den største "plastikmaskine skrue&tønde produktionsbase" i Kina i dag; Han er stadig bekymret over udviklingsmulighederne for Kinas skrue og har altid fokuseret på udviklingen af ​​Kinas plastik. Ekstrusionsmaskineriindustrien er et livslangt ansvar, hr. Han bar det på skuldrene, bekymret over væksten i flere virksomheder og fremsatte ofte værdifulde forslag til virksomhedens udvikling. Efter mere end 40 års praktisk innovation og to generationers utrættelige indsats har JINHAILUO-mærket udviklet sig til den første førende virksomhed i Kinas plastmaskineekstruderingsindustri i 11 på hinanden følgende år - Jwell Machinery. Jwell-folk i den nye æra fortsætter også med at videreføre ånden om at "vove at være den første i verden, elske og arbejde hårdt for at vinde", og bruge flere og flere fantastiske produkter, der giver tilbage til de ældres seriøse forventninger generation af Jwell.

3

4

5

Den venlige omsorg fra Mr. He Shijun, grundlæggeren af ​​JINHAILUO, fik alle til at føle varmen, en slags omsorg og bekymring fra hjertet, uden glamourøse ord for at glæde offentligheden, kun den oprigtighed, du kan føle i hvert ord. Da vi så, at hr. han var ved godt helbred, fuld af energi, stadig så godt ud, sagde vi alle, at hr. han havde arbejdet hårdt for JWELL, og det var en velsignelse for virksomheden, at han nu var ved godt helbred! Vi ønsker Mr. Han kan fortsætte med at bevare et glad humør og sund krop og nyde lykken.

6

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom