alle kategorier

【Interview med He Haichao, formand for JWELL】 Ekstrusionsudstyr i trenden med underopdeling og tilpasning...

Tid: 2022-01-28 Hits: 8

På nuværende tidspunkt står ekstruderingsudstyrsindustrien over for nogle nye tendenser: Markedsapplikationen af ​​ekstruderingsprodukter er: mere fint differentieret, og efterspørgslen efter tilpasset specialudstyr vokser hurtigt. Derfor er det blevet en vigtig mission for leverandører af ekstruderingsudstyr at designe og fremstille produkter, der opfylder behovene i forskellige segmenter. 

"Dette er, hvad JWELL altid har gjort." Sagde Mr. He, formand for JWELL Machinery Co., LTD.

Bæredygtigt platformssamarbejde

SHANGHAI JWELL EKSTRUSION MACHINERY CO., LTD. blev etableret i 1997. Som vicepræsident for CPMIA, producent af professionelt plastekstruderingsmaskineri og kemisk fiberspinningsudstyr. Produktionsbaserne for JWELL-virksomheden består af 7 dele, som er placeret i Shanghai, Zhoushan, Suzhou, Changzhou, Haining, Foshan og Thailand. Årlig produktion af mere end 3000 sæt af høj kvalitet plast polymer ekstrudering produktionslinje og andre komplette sæt af udstyr. JWELL ejer mere end 20 professionelle virksomheder, hvis produkter dækker alle former for polymermateriale, der blander granulering, rørledning, profil, plade, plader, ikke-vævet stof, kemisk fiberspinding og andre produktionslinjer. Og hule støbemaskine, plastgenbrug (knusning, rengøring, granulering), enkeltskrue/dobbeltskrue ekstruder og skruetønde, T-form, flerlags rund matricehoved, netskifter, rulle, automatisk hjælpemaskine og andet tilbehør.

Den årlige produktion på mere end 3000 sæt højkvalitets plastpolymerekstruderingsproduktionslinjer og andet komplette sæt udstyr, såvel som virksomhedens hæder, der er vundet i mange år, gør JWELL værdig til at blive leder af ekstruderingsmaskineriindustrien i Kina. Mange mennesker i branchen er nysgerrige på sådan en stor virksomhed, hvordan skal man styre den?

I interviewet beskrev Mr. He hele JWELLs system som "en økologisk platformskæde". Dens typiske egenskab er specialisering i deres områder. Her er et stort antal professionelle teknisk design- og kundeservicemedarbejdere, og produktteknologien er kompleks, kundetilpassede produkter er talrige.

"Blandt de mere end 20 specialiserede virksomheder under JWELL har hver virksomhed sin egen ekspertise, som kan beskrives som "hundrede blomster blomstrer sammen". Vi skabte denne model ved et tilfælde. Efter flere års drift fandt vi ud af, at den passer til de nuværende behov for tilpasning og specialisering, er tæt på kundens proces og giver fuld udfoldelse til fordelene ved systemintegration." sagde han.

1

Fordelen ved platformsmodellen ligger i, at hver filialvirksomhed har dannet et fleksibelt system. I lyset af nogle markedsmuligheder kan den hurtigt komme igennem alle aspekter af produktionen og producere produktionslinjer af høj kvalitet, som kunderne har brug for.

For eksempel, i lyset af den pludselige epidemi i 2020, samledes Jinweis skruevirksomhed, formvirksomhed, spindedysevirksomhed, kemisk fiberudstyrsvirksomhed og elektrisk automationsafdeling hurtigt sammen. Før mange mennesker reagerer, har de matchet de overlegne ressourcer med den hurtigste hastighed i branchen. En standardiseret 1600 smelteblæst klud produktionslinje er kommet ud fra JWELL værksted.

Hver gang et nyt materiale dukker op eller fremmer, får det altid makromolekylematerialeindustrien til at udvikle sig meget. I de seneste år, i henhold til markedets efterspørgsel, udviklet ASA dekorativ filmproduktionslinje, nedbrydeligt stivelsesplastfyldstof modificeret granuleringslinje, PET-flaskegenanvendelsesgranuleringslinje, grafen-spaltebelægningsforbindelsesproduktionslinje, medicinsk EVA-gennemsigtig filmlamineringslinje, medicinsk TPU-strækfilmlinje , horisontal vandkølet højhastigheds-korrugeret rør-produktionslinje, PE1600 mm tyk væg solid-væg rør produktionslinje, BM30 kontinuerlig ekstrudering dobbelt online-støbt hule støbemaskine, PA film prægning produktionslinje, 8500 mm bred geomeme/vandtæt rulle produktionslinje, gummidæk affaldsgenbrugs- og modifikationsproduktionslinje mv.

2

Derudover har den platformsbaserede model også store fordele inden for ressourcedeling, centraliseret indkøb, kvalitetsstyring, politikstøtte, træningsdeling, eftersalgsservice, teknisk standardisering, big data-netværksdeling og andre links.

Åbent aktieincitamentssystem

Egenkapitalincitament er også et af kendetegnene mellem JWELL og dets jævnaldrende. Ifølge bestyrelsesformand He Haichao har han overladt en stor del af egenkapitalen i sine mere end 20 professionelle virksomheder til ledelsen og virksomhedens rygrad for at give dem et godt miljø og forskellige ressourcer og opbygge en stor platform for win-win-samarbejde. På grund af dette kan JWELL-teamet konstant opstå en række modige tekniske ledere, der lægger det mest solide grundlag for virksomhedens bæredygtige udvikling.

For eksempel er Suzhou JWELL Technology Co., LTD., nyligt etableret i 2021, en vigtig del af JWELL Machinery. Gennem teknologisk innovation og ressourceintegration kombinerer det fuldt ud behovene for udvikling af industriel intelligent fremstilling og fokuserer på smertepunkterne i industriudviklingen. At give kunderne en professionel robot, manipulator, membranmærkning, automatisk genbrugsaffaldskant, automatisk emballering og andre automatiseringsløsninger for plastmaskiner.

Derudover ligger zhejiang Haining-fabrikken, som er nybygget i de senere år, tæt på Hangzhou og omkring en times kørsel fra Shanghai, med en overlegen geografisk placering. Det blev færdiggjort og sat i drift i juni 2020 med en outputværdi på 280 millioner RMB på et halvt år. På nuværende tidspunkt er der fire professionelle virksomheder. Hovedsageligt involveret i produktionslinjen af ​​dekorative byggematerialer (profiler, skumplader, døre og vinduesudstyr osv.), folieproduktionslinje af plastemballagematerialer, højkvalitets plastrørproduktionslinje, storskala ikke-vævet produktionslinje , præimprægneret kulfiber kompositmateriale produktionslinje osv. På nuværende tidspunkt rekrutterer vi aktivt alle slags fremragende talenter.

Sammenlignet med fabriksstyringstilstanden i Changzhou og Suzhou er Haining-fabrikken meget anderledes. Changzhou er modellen for industriel inkubationspark, hvor en række virksomheder udvikler sig kraftigt. Det menes, at der vil være fremragende virksomheder, der er førende i branchen til at skille sig ud. Suzhou er alle former for kernedele base og stor produktionslinje fremstillingsvirksomhed. Mr.He introduktion, "vi ønsker at lave nye mønstre i Haining, vi omtalte som" små gigantiske virksomheder "tilstand, er en" bæredygtig platform for samarbejde, teknologisk innovation "tilstand for ledelse at opgive kompleks arkitektur, ingen regional virksomhedsledelse struktur, udforske den udfladende minimalistiske ledelse, forbedre effektiviteten, tæt på kunderne og dermed forbedre kundeoplevelsen og er stadig i udviklingsstadiet."

Underafdelingens specialisering

Hvordan skaber en fremragende platform større forretningssucces? Hr. Han er overbevist om, at vi skal finde præcis positionering i det segmenterede felt, så vi kender os selv og fjenden uden at være bange for konkurrence. "God faglig kvalitet tvinges ud af konkurrencen på markedet, vi skal fokusere på segmenteringen af ​​området for kontinuerlig innovation, intentionen om at overholde varig. Efter min mening er enhver præstation uadskillelig fra fokus. Mange succesfulde mennesker fokuserer på en vis felt i mere end 10 år, mindst fire timer om dagen, mere end 200 arbejdsdage om året, og akkumulere næsten 10,000 timer for at opnå resultater. Dette er "10,000 timers succes-reglen". Med et klart mål holder vi os til vores professionelle etik og servicere vores kunder samvittighedsfuldt, så vi kan tiltrække flere kunder og lade dem se vores overlegne produktværdi og professionelle.

3

Mr. Han fremhævede den konstante fremkomst af nye materialer og behovet for underopdelinger af det samme materiale i forskellige applikationer.
Med forbedring af folks levestandard, anvendelse af forskellige nye materialer i retning af komposit, multifunktionel udvikling og forandring.
Selv for det samme materiale har de udviklet forskellige behov i forskellige applikationer. Tager man TPU-materiale som et eksempel, understreger det sikkerhed og ikke-toksicitet i den medicinske industri, understreger farvediversitet i bilbeklædningsfilmindustrien og kræver enestående ydeevne i emballageindustrien.
Baseret på ændringerne i underopdelingsområdet forsøger ekstruderingsudstyrsindustrien også aktivt at finde sin egen positionering og retning i disse nye anvendelsesscenarier - ikke kun for at specialisere sig, men også for at opnå pålidelig ydeevne, omkostningseffektiv, energibesparende og høj grad af automatisering.
Med hensyn til produktspecialisering har Goldfield en bemærkelsesværdig præstation i udvikling af nye materialer og det samme materiale inden for forskellige områder. For eksempel fortsætter JWELL med at forske og teste i TPU-filmindustrien, TPU-skumning, TPU-medicinsk film, TPU-film til bilbeklædning, TPU-funktionel kompositfilm, TPU-hotmelt-film og andre mere end 10 kategorier af underproduktindustriområder. Inden for specialfunktionsfilm, der kombinerer brugernes tekniske egenskaber og markedsapplikationer, investerer JWELL aktivt i udvikling og eksperimenter og udvikler med succes specialfunktionsfilmproduktionslinje og andre produkter, som markedet har brug for.

4

For forskellige lande og regioner vil kundernes krav være meget forskellige. Mr. Han fortalte os, at i Indien og andre udviklingslande har lokale kunder brug for maskiner, der er mere enkle at betjene, mens nogle fabrikker i Europa, USA og Kina stiller høje krav til automatisering. Disse store efterspørgselsforskelle fører til, at JWELL producerer ekstruderingsudstyr direkte i flere forskellige versioner: simpel standardversion, virksomhedstilpasset version til at imødekomme visse brancheapplikationer og tilpasset version til fuldt ud at opfylde kundens personlige behov.
Vi gør normale produkter på samme tid, optimering design, debugging, forbedre produktets ydeevne i produktsikkerhed ydeevne optimering design og specifikation, det er altid JWELL til indsatsen i retning af den første, hvordan man opfylder kundernes personlige krav, overensstemmelse med design specifikationer i de europæiske og amerikanske lande, kræver, at vi konstant forbedre kravene, til Europa og USA af peer-læring, design af sikkerhed ydeevne i hver detalje af produkterne!

5

Fuldstændig tilpasning til kundernes behov er lettere sagt end gjort. Mr. Han indrømmede, at tilpasning ikke blot er at levere maskinen til kunden, men også behovet for at forstå kundens behov i detaljer og derefter udføre design, detaljekontrol, fjernvejledning, eftersalgsservice og andet arbejde. "Vi har bemærket, at efterspørgslen efter fjernvejledning vokser hurtigt. Under pandemien begyndte JWELL at udarbejde standardiserede produktionslinjer og fleksible kompositgrænseflader, som giver stor bekvemmelighed ved installation og idriftsættelse af kunder. På den anden side, når JWELL rekrutteret for mere end 10 år siden, fokuserede vi på at udvælge højkvalitetsmedarbejdere og lade dem studere systematisk på professionshøjskoler og universiteter. Vi var også opmærksomme på deres engelskkundskaber. Vi kan fuldt ud understøtte oversøisk debugging og kundekommunikation på engelsk, hvilket er meget sjældent ."

På den ene side understreger JWELL vigtigheden af ​​segmentering. På den anden side tvinger det gennem denne segmentering alle professionelle virksomheder til at have modet og vedholdenheden til at lave deres egne professionelle produkter, for at nå målet om ekspertise, for at opnå bedre kvalitet og service.

Kør først afhænger af 4 nøglepunkter

I mange års praksis, Mr. Han vokse rastløs og hans team udviklet særlige "kritiske", forståelse af markedsmuligheder betagende: hvilke markeder der er en mulighed, de altid synes at føre andre skridt fundet, at polymer medicinsk udstyr og andre områder, alder og sygdomsresistent beskyttelsesprodukt, hæve nyt makromolekylemateriale, såsom letvægts nyt kompositmateriale og så videre.

"For JWELL er vi ligeglade med at være de første til at lancere et nyt produkt. Vi kunne blive nummer to, tredje eller endda fjerde eller femte. Men vi bliver ikke afskrækkede, fordi vi bruger mere tid på at gøre det bedre. Når det kommer til den egentlige forretning har JWELL ikke travlt med at være den første til at konkurrere om den såkaldte nominelle nummer XNUMX. I stedet halter den ofte bagud, observerer i mørket og koncentrerer derefter al sin styrke for at maksimere sine styrker og omgå dets svagheder til at betjene sine store kunder." Hr. Han delte.

"Så mange muligheder! Kinas fremstillingssektor er fuld af muligheder, da epidemien er godt under kontrol, og industriel opgradering accelererer." Mr. Han var fuld af optimisme og talte om kompositmaterialer, nye medicinske materialer, plastgenbrugsteknologi, ny energikøretøjs lithiumbatteripasta kontinuerlig ekstruderingsteknologi og andre områder. Innovation fører til nye produkter eller serviceideer, som fuldstændig ændrer måden, tingene blev gjort på. Hvis du kan bruge mindre strøm, er det en reel energibesparende innovation. Hvis du kan gøre det med mindre materiale eller hurtigere og så videre, er det ægte teknologisk innovation eller teknologiske fremskridt. For virksomhedens vedkommende er dette meget vigtigt. I sidste ende er de mennesker, der overlever, ikke nødvendigvis dem, der får de laveste priser, men dem, der får de bedste produkter og tjenester.

Når en mulighed er identificeret, er næste skridt at markedsføre den hurtigt. Af denne grund organiserede Mr. He alle general managers af JWELL til at foreslå nogle nøgleprojekter hvert år. Når det er godkendt af bestyrelsen, vil forskellige laboratorier og relateret teknisk personale blive tildelt til at tackle nøgleprojekter. Derudover bruger Mr. Han også styrken fra råvareproducenter, universitetsinstitutioner og styrkeproducenter til i fællesskab at udvikle teknologiens markedsbehov. "For et par år siden samarbejdede JWELL for eksempel med Exxon Mobil om at udvikle teknologien til HDPE og TPO bred vandtæt rulle. For eksempel samarbejdede vi med indenlandske og udenlandske universiteter med stærke forsknings- og udviklingskapaciteter, såsom Beijing University of Chemical Technology, East China University of Science and Technology, Donghua University, og i fællesskab udviklet nye materialer og nye teknologier. Baseret på kundernes behov har JWELL udviklet nye materialer og nye teknologier. Målrettet mod at finde upstream-producenter, der er i stand til ressourceintegration eksempler. Vi integrerer alle vores ressourcer, angribe de tekniske smertepunkter indefra og til sidst lancere specialiserede produkter, der opfylder markedssegmentets behov." Mr. Han sagde.

I de senere år har JWELL oprettet en række laboratorier med fokus på nye plastbearbejdningsteknologier, som er meget omtalt på markedet. For eksempel har liyang-fabrikken i Changzhou to R&D-laboratorier udstyret med 5-6 sæt nye instrumenter og eksperimentelle produktionslinjer. General Manager Shan Yetao og General Manager Liu Chunhua leder teknisk personale til at udvikle forskellige nye materialer og nye processer. "Når vi gør det godt, kan vi producere en industrialiseret proces, som derefter kan introduceres på markedet gennem pilotforsøg." Mr. Han sagde.

I Mr. Hes bevidsthed ligger den mest kritiske faktor for mange professionelle JWELL-virksomheder til at lede industrien for ekstruderingsudstyr i "mennesker". I interviewet understregede han gentagne gange: "Tusinder af gode medarbejdere udgør den rigtige JWELL!" For mere end ti år siden så JWELL vigtigheden af ​​at have et stort antal højt kvalificerede medarbejdere. Ud over at ansætte udenlandske ledere og oversøiske eksperter, udvælger JWELL også medarbejdere med fremragende karakter, teknisk kvalitet, professionel ekspertise inden for et bestemt område, vedholdende dedikation, stræben og innovativ ånd til at være dens partnere. Derudover begyndte JWELL i 2007 at samarbejde med skolen for at dyrke professionelle talenter. Med mere end ti års indsats er denne samarbejdsform blevet moden, og den kontinuerligt etablerede "JWELL Class" har givet et stort antal talenter til de store industrielle baser i JWELL.

Han blev ved med at spørge sig selv: Er vi fokuserede nok på at forbedre produktet? "Det tror jeg ikke. Mit råd er at tage sig tid til at polere produktet til perfektion, og gøre det godt er resultatet. Hvorfor eksisterer virksomheder? Det er en gruppe mennesker, der går sammen for at skabe fantastiske produkter og tjenester. Men det bliver ofte overset. Firmanavnet i sig selv har ingen værdi. Værdien afhænger af det produkt, der kommer ud."

I lyset af nye industrier, nye felter og nye materialer stræber lederne af forskellige undersektorer efter at fremskynde forskning og udvikling af nye teknologier i de store laboratorier i JWELL. På trods af gentagne udbrud i 2020 og 2021 har JWELL stadig uforfærdet personale udstationeret på forskellige oversøiske markeder for aktivt at imødekomme behovene hos oversøiske kunder og vinde et godt ry for JWELL-mærket. Desuden har alle almindelige, men fantastiske JWELL-medarbejdere holdt sig til deres stillinger i årevis og gjort tingene godt med hjertet.

"Hvis virksomheden kan innovere og lade brugerne nyde at bruge produktet, tror jeg, det kan bygge en meget god bæredygtig forretning." Mr. Han forklarede, "Vi er nødt til at fokusere på at bygge et godt produkt." Vi er overbevist om, at hvis vi har et produkt, som nogle brugere virkelig kan lide og er bedre end andre, uanset hvor dårligt markedet er lige nu, er der en stor mulighed."

At behandle fremragende leverandører som gud er også et unikt træk ved JWELL. Mr. Han mener: plastikmaskiner er et meget komplekst integreret udstyrssystem, enhver del af problemet vil påvirke produktkvaliteten, bringe uvurderligt tab. Takket være den uselviske støtte og hjælp fra et stort antal fremragende leverandører kan JWELL Group blive leder af ekstruderingsstøbemaskineindustrien i Kina. Derfor vil JWELL oprigtigt kommunikere med leverandører hvert år for at rose og belønne fremragende leverandører, som kan levere fremragende produktkvalitet, rimelige priser, godt mærke omdømme, kontraktånd og følelse af service.

6

Hr. Han er overbevist om, at kun ved dybdegående forståelse og øget investering i fremtidens marked og teknologi kan vi fortsætte med at lede udviklingen af ​​industrien.

 "I de næste par årtier vil markedet gå ind i en ny æra af kvalitet, hvis ikke kendte mærker i branchen, eller ikke på en god platform, er virksomheden ikke langt fra døden. Det er vigtigt for kunderne at have en meget god kundeoplevelse med et brand i vækst, der har ry for kvalitet, gode produkter og professionelle tjenester." Det han sagde er et wake-up call.

JWELL-folks mission er at "holde sig til hårdt arbejde og innovation, være opmærksom på kundeoplevelsen og skabe en intelligent økologisk kæde inden for globalt ekstruderingsudstyr. Lad enhver virksomhed og fremragende medarbejdere på denne platform have en scene til at vise deres værdi! "

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom