alle kategorier

Gå med ansvar, tilbage med sikkerhed – JWELL Companys oversøiske fejlretningspersonale vendte triumferende tilbage

Tid: 2022-01-28 Hits: 36

I dag udtrykker vi med blomster og bifald vores varme velkomst og stor hyldest til vores kolleger, der er vendt tilbage fra oversøisk fejlretning. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige medfølelse med mine kolleger, som stadig er på det oversøiske arbejdssted og gør deres bedste for at betjene kunderne. Jeg vil gerne udtrykke min største respekt og oprigtige taknemmelighed til alle de oversøiske kolleger på forretningsrejser og deres familier, som kæmper på frontlinjen af ​​oversøisk epidemiforebyggelse og kontrol og har ydet positive bidrag til udviklingen af ​​høj kvalitet af JWELL.

Året 2021 bliver et ekstraordinært år. For at bringe tilstrækkelig tillidsstøtte til udenlandske kunder, tag initiativ til at reagere på implementeringen af ​​virksomheden. Under den alvorlige situation med epidemisk forebyggelse og kontrol, tager hele personalet med en stærk følelse af mission og ansvar udfordringen op, påtager sig modigt ansvaret, viderefører kampånden fra JWELL Company "kan bære strabadser, kan kæmpe" og holde sig til frontlinjen i udlandet.

1

2

3

Fra januar 2022 har mere end 30 JWELL-medarbejdere arbejdet i Tyrkiet, Usbekistan, Vietnam, Tyskland, Egypten, Rusland og andre oversøiske anti-epidemifronter på trods af vanskeligheder, og den længste har arbejdet i udlandet i over 300 dage. De betjener kunderne helhjertet for at lade kunderne se værdien af ​​vores produkter og professionelle service. Vi har opnået fremragende resultater i kampen mod epidemien, som ikke kun har vundet ros og anerkendelse fra brugerne, men som også har lagt et solidt grundlag for, at personalet i JWELL løbende kan udvikle udenlandske markeder og sætte fart i den internationale udvikling.

4

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom