alle kategorier

Induktionskonference - Velkommen til JWELL klassekammerater

Tid: 2022-01-28 Hits: 9

1

For nylig holdt mere end 30 studerende fra Jwell-klassen på Jiangsu Agriculture and Forestry Vocational and Technical College og Jwell-klassen på Wuhu Vocational and Technical College et introduktionsmøde for nytilkomne i Haining-fabrikken i Jwell Machinery og bestod en række omfattende træning, fra produktionssikkerhed, el Sikkerhed, montage, bearbejdning, brug af værktøj og måleværktøj, og derefter finpudset til hovedtyperne af arbejde på hvert værksted og hver post, har eleverne en helhedsforståelse.

2

3

På nuværende tidspunkt bliver hver studerende gladeligt tildelt en stilling, som de er interesseret i og fagligt matchet, og i den næste praktikperiode er hver stilling af de studerende udstyret med "one-on-one" mastervejledning, fra Ideologimæssigt , vaner og metoder, eleverne deler deres erfaringer med praktisk arbejde og videregiver den fine karakter af Jwells traditionelle håndværkeres kærlighed og dedikation, for at hjælpe eleverne til at vokse op hurtigt.

4

5

På introduktionsmødet bekræftede Mr. Lou den handlekraft, vitalitet og fremtidsvision, som de nye medarbejdere viste, og bød dem velkommen til at slutte sig til Jwell-familien.

6

Til sidst håber jeg, at de nye medarbejdere vil arbejde lykkeligt og leve lykkeligt i familien Jwell.

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom