alle kategorier

Jwell Machinery mødes med dig i Plastex Uzbekistan 2022

Tid: 2022-09-29 Hits: 12

1

Plastex Uzbekistan 2022 starter den 28.-30. september 2022 på Tashkent Exhibition Centre i Usbekistan,Jwell Booth: Hal 2-C112.Velkommen nye og gamle kunder fra hele verden til at konsultere og diskutere.

2

Plastex Uzbekistan 2022 er en meget vigtig professionel udstilling i Centralasien og den eneste professionelle gummi- og plastudstilling i Usbekistan. Udstillingen samler globale industrieksperter, og samtidig er udstillingen stærkt støttet af den usbekiske regering, hvilket giver en platform for udstillere til direkte at stå over for professionelle købere i Usbekistan, Rusland og Centralasien.

3

Markedet for Usbekistans indenlandske gummi og plast har et stort potentiale. I de seneste år, på grund af landets stærke økonomiske udvikling, byggematerialer, kabler, rør og andre relaterede industrier på efterspørgslen efter relaterede råvarer, udstyr, som viser en stigende tendens.

På baggrund af Usbekistans kraftige udvikling af grundlæggende industri og modernisering, mange multinationale virksomheder i Usbekistan til at investere i etableringen af ​​fabrikker. På grund af Usbekistans svaghed i indenlandsk gummi- og plastproduktionskapacitet og ældning af husholdningsudstyr er behovet for at absorbere en række nyt gummi- og plastbehandlingsudstyr, hvilket også giver ubegrænsede forretningsmuligheder for kinesiske virksomheder.

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom