alle kategorier

JWELL Machinery kan levere high-end tilpasset tyndfilmsudstyr til kunden

Tid: 2022-01-28 Hits: 11

1

Fra 19. til 21. oktober 2021. Shenzhen International Film and Tape Exhibition vil blive afholdt i Shenzhen International Convention and Exhibition Center (Futian Old Exhibition Hall). Jwell Machinery har forberedt sig omhyggeligt, vi venter på dig på stand J36 i Hal 9!

2

Nyd godt af den dybdegående analyse og unikke indsigt i behovene i den funktionelle filmindustri. såvel som erfaringen og dataunderstøttelsen, der er akkumuleret i processen med fremstilling af udstyr i mange år, bringer JWELL Machinery præcisionsbelægningsmatricehovedudstyr og systemløsninger til at lave en detaljeret visning på stand 9J3. Vi kan tilpasse forskellige specifikationer af spalteekstruderingsbelægningsmatrice til kunder inden for forskellige områder. Det nyligt opgraderede "belægningsdysesystem" undgår fuldstændig generering af luftbobler, og den fleksible og bekvemme driftstilstand giver den stærkeste tekniske support til stabil og effektiv produktion for kunderne.

Produktintroduktion
Slot Coating Dies

3

● Det kan producere meget tynde belægninger såvel som transparente optiske belægninger
● Den anvender et relativt stort læbegab, som kan nå 0.0762 mm
● Den bruger udskiftelige kontrolspalteskiver til at ændre belægningens tykkelse og bredde fra mindre end 1μm til 254μm belægningstykkelse
● Den kontrollerer mængden af ​​belægning inden for en tolerancevariation på ca. 5 % med en belægningstykkelse på kun 2μm
● Den kan bruges i batterier, keramiske kondensatorer, dekorative overflader, elektroniske displaymedier, filterfilm, gulve, brændselsceller, magnetiske slam, medicinske produkter, fotoresistmaterialer, trykfølsomme bånd, solceller, superledere, rivebånd og film til vinduer , etc.

Laminating, Cast Filmekstruderingslinie


4

● Den bruger ekstruderings-flow-casting-metoden til enkeltlagslaminering og dobbeltlagslaminering af højtrykspolyethylen, OPP-film, varemærkepapir, film, klud og andre substrater.
● Det bruges hovedsageligt til emballering, papir-plast kompositfilm
● Det kan tilpasses efter behov

Med udviklingen af ​​bilindustrien, ny energi, forbrugerelektronik, fotovoltaik, medicinsk og andre terminalapplikationsområder har opgraderingen af ​​forbrugerelektronikteknologi, 5G-applikationer bragt en stærk efterspørgsel efter nye materialer. Som producent af funktionelt filmudstyr, JWELL Machinery, for at imødekomme markedsefterspørgslen om "høj kvalitet, funktionel, diversificeret og bæredygtig" industriel opgradering, stræber virksomheden efter fremragende fremstilling og er forpligtet til at levere højt teknisk indhold og omkostningseffektivt tilpasset udstyr til flere kunder,
Vi giver kunderne forskellige typer præcisionsbelægningsmatrice, usynlig bilfrakkefilm, optisk film, beskyttelsesfilm, lithiumbatterimembran, solcellefilm, vinduesfilm, eksplosionssikker film og andet funktionelt filmudstyr inden for forskellige områder.

5

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom