alle kategorier

InterPlas Thailand 2022, Jwell inviterer jer alle til at deltage

Tid: 2022-06-06 Hits: 27

1

Den 30. Thailand Internationale Rubber & Plastics Exhibition 2022 afholdes fra 22.-25. juni på BITEC Convention and Exhibition Centre i Bangkok, Thailand. I denne udstilling bærer vores virksomhed en ny konisk dobbeltskrue-ekstruder, medicinsk rørproduktionslinje, tre-rullet kalender, automatisk hulstøbemaskine og meget andet udstyr. BKWELLs avancerede tekniske automatiske hulstøbemaskine vil blive demonstreret på stedet. Vi inviterer dig oprigtigt til at besøge standen i Jwell (stand nr. 4A31), du vil være vidne til og føle innovationen af ​​udstyr og kvaliteten af ​​service fra hver professionel virksomhed af Jwell, vi er villige til at dele de nye undersøgelser og resultater på området af ekstruderingsteknologi.

2

EVA/POE/PVB/SGP filmproduktionslinje

3

JWZ-BM1000 PV flydende hulformemaskine

4

Medicinsk præcisionspiper ekstruderingslinje

5

Medicinsk emballage produktionslinje

6

7

8

Som det tredjestørste plastforbrugsmarked i ti ASEAN-lande har Thailand en enorm markedsefterspørgsel og brede udviklingsmuligheder. Siden 2004 har Jwell startet salg og service af skrue og ekstruder på det thailandske marked. Jwell-folk har følt velviljen fra den officielle og private sektor i Thailand og har modtaget støtte og opmuntring fra mange kunder og venner. Vi vil overholde kernekonceptet om at "behandle ærligt" og fortsætte med at skabe værdi for vores kunder med produkter af bedre kvalitet og mere bekvemme tjenester. Selv i de seneste år, hvor epidemien gentog sig, er der stadig frygtløse Jwell-folk udstationeret på forskellige oversøiske markeder, som aktivt opfylder behovene hos oversøiske kunder og vinder et godt ry for Jwell.


TPU usynlig bilfilm produktionslinje

9

TPU Braces Arkekstruderingslinie

10

11

12

Alle Jwell-folk bærer den samme drøm, som er at lave Jwells udstyr over hele verden, at gøre Jwells mærke berømt over hele verden, at give verden produkter af højere kvalitet, bedre og hurtigere service og at skabe mere værdi.


HDPE mikroskum ekstruderingslinje

13

PVC persienner ekstruderingslinje

14

15

16

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom