alle kategorier

Gyldent efterår september mødes i Rongcheng——Den 16. Kina Chengdu gummi-, plast- og emballageindustriudstilling

Tid: 2022-01-28 Hits: 15

1

September 16-18 afholdes den 16. Kina Chengdu gummi-, plast- og emballageindustriudstilling i 2021 i Chengdu Century City New International Convention and Exhibition Center. Chengdu Rubber, Plastics and Packaging Exhibition er en professionel gummi- og plastudstillingsplatform i det sydvestlige min. Land. Gennem visning og udveksling af nye teknologier, nye produkter og nye processer i industrien vil det effektivt fremme udviklingen af ​​sydvestlige gummi- og plast- og emballageindustrier. Som en professionel producent af komplette sæt plast- og polymerekstruderingsmaskiner og komplette sæt af udstyr til kemisk fiberspinning, har Jwell Machinery deltaget i Chengdu Rubber and Plastics Packaging Exhibition i mange år. Og avanceret grøn gummi- og plastteknologi. Den 16. september vil Jwell Machinery gøre en storslået optræden igen for at dele den nyeste teknologi og brancheinformation med upstream- og downstream-virksomheder i ind- og udland.JWELL Stand: 6066, Hal 6.

2

JWELL har akkumuleret en stor mængde pålidelig erfaring inden for innovation og reform gennem sin stærke investering i teknologisk forskning og udvikling og kvalitetsforbedring, og de produkter, det producerer, opfylder konsekvent behovene på forskellige regionale markeder rundt om i verden. På udstillingsstedet vil vi fokus på introduktionen af ​​CJWS 75 Plus-serien med dobbeltskruet ekstruder, et særligt udstyr til nedbrydning og modifikation. slutkunder i ind- og udland. Udstyret vedtager indenlandsk transmissionsboks med ultrahøjt drejningsmoment eller original importeret transmissionsboks, og drejningsmomentniveauet er 13.5T/A³; Tønden er indlagt med CR26-legeret stål overordnet ærme, og det originale gevind er lavet af 6542 wolframmolybdæn højhastighedsstål;Hele maskinen har karakteristika af lavt energiforbrug og h høj produktionskapacitet, og de tekniske indikatorer, produktydelse og omfattende kvalitet kan også være i overensstemmelse med det internationale avancerede niveau; Sammenlignet med produkter i verdensklasse har det enestående omkostningseffektive fordele. Udstillingerne viser præstationsfordelene ved præcision, høj effektivitet, energibesparelse og miljøbeskyttelse, som er i tråd med de seneste udviklingstendenser på markedet.

3

4

Tag fat i trenden og vind fremtiden! Vi mødes i Chengdu i september.
September 16-18, vil vores stærke tekniske team starte en nul-distance teknisk udveksling med dig på udstillingsstedet, vi ser frem til at møde dig, både ny og gammel.Chengdu Century City New International Convention and Exhibition Center, den sydvestlige gummi og plastindustrien begivenhed vil gøre dig mere spændende!
JWELL byder dig hjertelig velkommen på stand 6066 i Hal 6, vi ses snart!

5

6

7

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom