alle kategorier

Vær opmærksom på sundhed, omsorg for medarbejderne, og vær taknemmelig for dig

Tid: 2022-01-28 Hits: 9

Jwell har i mange år været engageret i målet om højere velfærdsydelser for den samme stilling i samme branche. Virksomheden arrangerer uddeling af feriegoder og årlige helbredsundersøgelser på traditionelle helligdage som International Labor Day, Dragon Boat Festival, Mid-Autumn Festival, National Day, New Year's Day og Spring Festival hvert år. Dette er de sande manifestationer af "Ingen smerter, ingen gevinster".

At tilbyde en gratis sundhedsskærm varmer medarbejdernes hjerter

JWELLs store fabrikker har etableret videnskabelige og komplette personlige helbredsjournaler for medarbejdere gennem forskellige fysiske undersøgelser på tertiære hospitaler og indhentet professionel sundhedsrådgivning fra hospitalslæger for at opnå "sygdomsfri forebyggelse og tidlig behandling". Fysiske undersøgelsesaktiviteter beskytter effektivt medarbejdernes helbredsrettigheder og interesser og sikrer, at medarbejderne arbejder med en sund krop. Lad enhver medarbejder føle varmen fra den store familie af Jwell, og sørg for at bevare den fysiske og mentale sundhed medarbejdere, og opbygge en "sundhedsparaply" for medarbejderne.

Nytårsdag Velfærd-Xuzhou Dashahe Apple

Ubevidst kommer nytårsferien igen. Virksomheden gav frugtgoder til hver enkelt medarbejder, og alle, der modtog fordelene, er fyldt med et glad smil. Velfærd repræsenterer ikke kun gode ønsker, men også omsorg for medarbejderne. Jwell er ikke kun en platform for vores udvikling, men også en stor familie, som folk elsker hinanden.

1

Hver traditionel ferie vil Jwell forberede rige gaver og feriehilsener til alle. Humaniseret ledelse er blevet bekræftet og støttet af flertallet af medarbejderne. Det er tanken, der tæller, og den varmer folks hjerter. Denne varme udløser også alles entusiasme og tillid til deres arbejde! På grund af de sande følelser samles alles hjerter, Tro på, at virksomheden bliver bedre og bedre!

2

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom