alle kategorier

Omsorg for medarbejdere, varmende nytårsdag - JWELL distribuerer dunjakker til medarbejderne

Tid: 2022-01-28 Hits: 4

1

Ved slutningen af ​​hvert tidligere år er 10,000 meter Marathon nytårsdag en uundværlig ceremoni for JWELL at byde velkommen til det nye år. På grund af de lokale epidemiske krav blev dette års aktivitet aflyst i JWELL Machinery Haining Factory.

Vores virksomhed har skræddersyet mærke dunjakke og shampoo til alle medarbejdere. Ud fra forudsætningen om at holde varmen og praktisk tager denne serie dunjakker også komfort og skønhed i betragtning og absorberer en masse modeelementer. Efter at have båret dem bliver medarbejderne heroiske og energiske, hvilket vandt ros af dem alle.

2

3

I processen med velfærdsfordeling passerede latterbølger en festlig atmosfære. Alles ansigt er fyldt med et glad smil, så den kolde vinter øjeblikkeligt bliver varm, men også fuldt ud afspejler virksomhedens omsorg for medarbejderne.

4

5

6

Dunjakke slid på kroppen, varm om hjertet. Den hjertevarme velfærd bringer ikke kun nytårshilsener til alle, men bringer også personalets hjerte fuld af følelser. Alle gav udtryk for, at de ville gøre virksomhedens omsorg til arbejdskraften i 2022, og fortsat bidrage til en højkvalitetsudvikling af virksomheden!

7

8

9

I de seneste år blomstrer JWELL-virksomhedens præstationer, og virksomheden er trådt ind i stadiet af stabil og hurtig udvikling. Samtidig glemmer virksomheden aldrig den humanistiske omsorg for medarbejderne. Samtidig med kraftigt at øge indkomsten for ansatte, også aktivt organisere medarbejdere til fysisk undersøgelse og forskellige fordele. Det afspejler fuldt ud virksomhedens omsorg for dem og styrker medarbejdernes følelse af tilhørsforhold og glæde. På den måde opfordres vi til at bruge al vores energi på udvikling og udvidelse af virksomheden.

Godt nytår !

10

Fold
WhatsApp WeChat
TOP
0
Forespørgsel kurv
    Din forespørgselskurv er tom